For most people, this is as close to being an astronaut as you'll ever get. It's leaving planet Earth behind and entering an alien world.
MARY FRANCES EMMONS, How to Get Scuba Certified--And Why You Should
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Search and Recovery Diver

Recupereaza obiectele pierdute ce au zaut peste bord! Invata modalitatile de cautare si de ridicare la suprafata a obiectelor grele.

Se intampla mereu! Oamenii scapa accidental obiecte in apa, fie de pe docuri sau din barca sau chiar in timp ce fac scufundari.
Daca ai pierdut vreodata ceva in apa si vrei sa gasesti obiectul pierdut, cursul de specializare PADI Search and Recovery Diver este cursul pe care trebuie sa il urmezi. Exista modalitati eficiente de cautare a obiectelor pierdute, modalitati care iti cresc sansele de reusita. In plus, sunt metode bune si metode gresite de aducere la suprafata a obiectelor grele. Cursul Search and recovery este provocator dar in acelasi timp foarte distractiv.

PADI (Junior) Advanced Open Water Divers in varsta de cel putin 12 ani se pot inscrie la cursul de specializare PADI Search and Recover Diver. PADI (Junior) Open Water Divers certificati Underwater Navigator se califica de asemenea pentru participarea la acest curs.

Colectarea informatiilor si gestionarea resurselor urmata de o temeinica planificare sunt primii si cei mai importanti pasi pe care ii inveti. In timpul celor patru scufundari incluse in curs, vei invata:
 - Modele de cautare folosind busola si elementele de relief.
 - Localizarea obiectelor mici si mari folosind diferite modele de cautare.
 - Utilizarea lift bag-ului pentru ridicarea la suprafata a obiectelor mari sau grele.
 - Planificarea unei operatiuni de cautare.

De asemenea, prima scufundare a acestui curs de specializare poate fi echivalata cu o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii brevetului Advanced Open Water Diver

Pe langa echipamentul scuba de baza, vei avea nevoie de o busola si de o tablita de scufundare. Iti vom sugera si alte echipamente care te pot ajuta in timpul cursului, cum ar fi: lanterna, baliza sau reel-ul.

Pret:  200  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Search and Recovery Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Search and Recovery Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Butelia de scafandru se incarca in general la o presiune de 200 de bari.


ABONARE NEWSLETTER

5 + 1 - 8=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!