SERVICE ECHIPAMENTE SCUBA
SERVICE BUTELIE SCUBA

  Butelia de scafandru trebuie inspectata vizual in fiecare an, indiferent din ce material este fabricata. Inspectia vizuala consta in demontarea valvei si vizualizarea cu echipament video specializat a interiorului buteliei, orice urma de coroziune sau depunere fiind detectata. De asemenea se inspecteaza vizual si exteriorul buteliei pentru a identifica eventuale urme de impact sau deformari survenite. Se verifica si functionarea corespunzatoare a robinetului si integritatea sistemului de conectare a regulatorului.

Durata operatiunii de inspectie vizuala este de 1..3 zile lucratoare. Timpul necesar inspectiei, precum si costul total, depind de operatiunile efectuate pentru curatarea interioara a buteliei dumneavoastra. Folosim tehnici de ultima generatie care asigura o curatare eficienta a depunerilor sau straturilor de coroziune.


Testarea hidrostatica este obligatorie pentru toate buteliile scuba si se realizeaza in centre specializate. Astfel, pentru buteliile fabricate din otel avem obligatia testarii hidrostatice din 5 in 5 ani iar pentru buteliile fabricate din aluminiu, testarea se face anual.
Durata operatiunii de testare hidrostatica este de 10..15 zile lucratoare. Timpul necesar, precum si costul total, depind de operatiunile efectuate pentru curatarea interioara a buteliei dumneavoastra si a disponibilitatii unitatii de testare hidrostatica.

Pentru programari service sau informatii privind stadiul inspectiei / reviziei, apelati 0724.405.703 sau folositi formularul de contact.
SERVICE BUTELIE SCUBA
FORMULAR DE CONTACT SERVICE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru SERVICE BUTELIE SCUBA. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile de reparare/intretinere pentru echipamentele scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.


ABONARE NEWSLETTER

5 + 2 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!