SERVICE ECHIPAMENTE SCUBA
SERVICE COMPUTER SCUBA

Computerul de scufundare ne furnizeaza la fiecare incursiune in adancuri, informatiile de care avem nevoie pentru o experienta sigura si cat mai placuta. Cu ajutorul acestuia aflam intr-un mod facil, limita no deco sau timpul pe care trebuie sa il petrecem la safety stop, timpul de suprafata sau cat trebuie sa asteptam inainte de a zbura cu avionul. Pentru toate acestea si nu numai, este important sa ne asiguram ca insotiorul nostru de scufundare este mereu functional. Inlocuirea regulata a bateriei sau daca este cazul, a bratarii care il fixeaza pe mana si atunci cand este cazul a bateriei trasmitatorului wireless, ne asigura scufundari mai usoare si mai ales sigure.
Alegand serviciul de inspectie/testare/reparare computere de scufundare, beneficiati de interventii profesioniste atat in ceea ce priveste inlocuirea bateriei computerului de scufundare si a transmitatorului wireless cat si schimbarea bratarii de prindere sau resetarea software.
Efectuam revizii/testari/reparatii pentru urmatoarele marci: Suunto, Mares, Scubapro, Uwatec, Cressi.

Timpul necesar unei operatiuni de inspectie/revizie este de 24-48 de ore iar in cazul unei proceduri de reprarare electronica(schimbare senzor presiune..etc) timpul  necesar poate varia intre 5 - 15 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea componentelor la furnizor si complexitatea lucrarii.
Programati din timp revizia computerului de scufundare pentru ca piesele de schimb sa fie deja in stoc! Folosim exclusiv kituri de revizie/reparatie originale, direct de la producator.

Pentru programari service sau informatii privind stadiul reviziei/reparatiei, apelati 0724.405.703 sau folositi formularul de contact.


SERVICE COMPUTER SCUBA
FORMULAR DE CONTACT SERVICE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru SERVICE COMPUTER SCUBA. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile de reparare/intretinere pentru echipamentele scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.


ABONARE NEWSLETTER

3 + 9 - 8=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!