Scuba diving is like driving a car. If you're careful and pay attention it's a very safe activity, but if you're not it can be very dangerous.
RONNIE PREVOST, Divin' in: Scuba diving comes to midwest
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Digital Underwater Photographer

Unul dintre cele mai populare cursuri de specializare! E usor si distractiv sa surprinzi imagini ale aventurilor tale subacvatice.

Fotografia subacvatica este unul dintre cele mai populare cursuri de specializare pentru scufundari, iar cu atat de multe posibilitati de alegere a unei camere foto subacvatice a devenit mai usor si mai distractiv ca niciodata sa surprini in imagini aventurile subacvatice. Cursul PADI Digital Underwater Photographer te ajuta sa te transformi rapid intr-un scafandru fotograf performant, indiferent daca folosesti un aparat compact sau o camera foto sofisticata de tipul DSLR.

Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in vartsa de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Digital Underwater Photographer. Pentru ca fotografia subacvatica este de asemenea populara si printre practicantii de snorkeling, exista optiunea pentru impatimitii acestui sport sa urmeze cursul de fotografie subacvatica.

Partea teoretica si practica

Prin instruirea in timpul a doua scufundari sub atenta indrumare a instructorului PADI vei invata:
> Cum sa alegeti corect camera foto potrivita
> Metoda PADI SEA (Shoot, Examine, Adjust) pentru a obtine imagini extraordinare foare rapid.
> Principiile de baza privind compozitia unei imagini subacvatice.
> Tehnici practice pentru a realiza fotografii exceptionale cu camera foto digitala.
A doua scufundare a cursului de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver.

Echipament

Pe langa utilizarea echipamentului scuba de baza, ai nevoie de o camera digitala subacvatica si de un computer sau alt dispozitiv pentru descarcarea si vizualizarea imaginilor capturate. Putem sugera si alte echipamente si accesorii aditionale in functie de sistemul tau foto.

Cum poti incepe sa inveti acum?

Inscrie-te online la cursul Digital Underwater Photographer - optiunea eLearning de la PADI - si incepi imediat. Sistemul web-based te conduce prin principiile unei extraordinare fotografii subacvatice, cu o sectiune bonus privind imaginile subacvatice (inclusiv video). Inveti in ritmul tau printr-un program interactiv usor de folosit. De asemenea ai acces la versiunea online a manualului Digital Underwater Photographer.
Poti alege sa citesti versiunea tiparita a manualului Digital Underwater Photographer. Contacteaza-ne pentru inscrierea la curs si pentru a obtine materialele necesare. Stabilim impreuna sesiunile de recapitulare teoretica si detaliile scufundarilor.


Pret:  250  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Digital Underwater Photographer
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Digital Underwater Photographer. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Este recomandat sa iei cu tine in excursiile de scufundari, un "save a dive kit" care sa contina: o masca sau o bareta pentru masca si o bareta pentru labe, un suport de prindere pentru snorkel, o-ring-uri, un mustiuc pentru detentor, elemente de fixare din plastic pentru mustiuc, lipici pentru neopren, vaselina siliconica, o cheie multifunctionala pentru furtunele regulatorului.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 6 - 3=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!