Epavele sunt comorile din Marea Neagra!
Scafandrul Anului 2013 - George Nicolaescu
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Peak Performance Buoyancy

Observa viata acvatica fara sa deranjezi mediul! Imbunatateste-ti flotabilitatea dobandita cand ai invatat sa te scufunzi si treci la un alt nivel de pregatire!

Controlul perfect al flotabilitatii defineste abilitatile unuiscafandru. I-ai vazut sub apa. Aluneca prin apa fara efort, consuma mai putin aer si urca, coboara sau plutesc in mod natural, observand mai usor viata acvatica fara sa perturbe mediul ambiant. Si tu poti fii ca ei! Cursul de specializare PADI Peak Performance Buoyancy iti imbunatateste abilitatile de flotabilitate pe care le-ai dobandit in timpul pregatirii de scafandru si le aduce la urmatorul nivel.
PADI (Junior) Open Water Divers sau superioar, in varsta de cel putin 10 ani, pot urma cursul Peak Performance Buoyancy.

In timpul celor doua scufundari incluse in curs vei invata sa:
 - Determini greutatea exacta de lest de care ai nevoie.
 - Aranjezi lestul si echipamentul astfel incat sa fii perfect echilibrat in apa.
 - Aranjezi echipamentul astfel incat sa economisesti energie, sa folosesti aerul mai eficient si sa te misti mult mai usor prin apa.
 - Plutesti fara efort in orice pozitie - vertical sau orizontal

Prima scufundare a acestui curs de specializare poate fi echivalata cu o scufundare Adventure Dive pentru cursul Advanced Open Water Diver.

Echipamentul folosit e de preferat sa fie al tau, inclusiv centura de lestare, astfel incat dupa ce vei face reglajele fine pentru o flotabilitate perfecta, sa il folosesti la fiecare scufundare. Daca nu ai inca echipamentul tau, iti punem la dispozitie toate componentele de care ai nevoie pentru buna desfasurare a cursului sau iti putem recomanda cele mai bune echipamente disponibile in magazinul nostru.

Pret:  150  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Peak Performance Buoyancy
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Peak Performance Buoyancy. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Butelia de scafandru se incarca in general la o presiune de 200 de bari.


ABONARE NEWSLETTER

3 + 3 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!