As a diver you are weightless and can move in all directions. You approach the freedom of a bird as you move in three dimensions in a fluid environment.
DENNIS GRAVER, Scuba Diving
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Divemaster

Invata lucruri noi despre scufundari, exerseaza-ti abilitatile de supervizare si devino un model pentru scafandri, oriunde in lume. Inspira si motiveaza scufundatorii incepatori sau avansati, cu care interactionezi!

Iubesti scufundarile? Vrei sa impartasesti experienta cu alti scafandri la un cu totul si cu totul alt nivel? Inscrie-te la cursul PADI Divemaster si vei transforma munca in placere. Scafandri incepatori sau avansati privesc cu respect un Divemaster datorita abilitatilor de leader care ii inspira si motiveaza. Pe langa faptul ca vei face foarte multe scufundari, ca Divemaster ai ocazia sa simti bucuria scafandrilor pe care ii conduci in incursiunile acvatice si vei constata cu placere ca acestia se vor distra la fel de mult ca si tine.

Cursul PADI Divemaster este primul tau nivel profesional de pregatire in domeniul scufundarilor si vei lucra in stransa legatura si sub atenta supraveghere a unui Instructor PADI.
In timpul cursului vei invata lucruri noi si iti vei perfectiona abilitatile deja dobandite. Vei invata cum sa aluneci prin apa fara efort, vei exersa tehnicile de salvator astfel incat sa anticipezi si sa rezolvi cu usurinta problemele comune care ar putea sa apara. Iti vei imbunatati cunostintele despre scufundari si iti vei perfectiona abilitatile de management si supervizare, astfel incat la finalul cursului, sa fi un adevarat model pentru orice scafandru.

Ca Divemaster PADI vei conduce / superviza alti scafandri si vei asista instructorii in timpul pregatirii altor scufundatori.
Fie ca iti doresti sa lucrezi ca scafandru profesionist intr-o destinatie exotica sau mai aproape de casa, aventura vietii tale incepe prin inscrierea la acest curs.
Divemaser-ul PADI este recunoscut oriunde in lume, aceste facand parte din cea mai respectata si dezvoltata organizatie la nivel mondial - PADI (Professional Association of Diving Instructors).

Conditiile si documentele necesare pentru inscrierea la cursul PADI Divemaster sunt urmatoarele:

 - Varsta minima: 18 ani
 - Nivel de brevetare: PADI Rescue Diver
 - Brevetat in ultimele 24 de luni ca Emergency First Response Primary and Secondary Care (CPR si First Aid)
 - Adeverinta medicala - Apt pentru scufundari
 - 40 de scufundari logate la inceperea cursului si 60 de scufundari logate la finalizarea acestuia
   Nota: Certificarile echivalente emise de alte agentii de brevetare pot fi echivalate.


Cursul PADI Divemaster te invata cum sa devi un leader in domeniul scufundarilor si cum se organizeaza si manageriaza activitatile de scufundare.
Prin intermediul sesiunilor de teorie, a exercitiilor practice si a atelierelor SCUBA, iti vei dezvolta abilitatile de organizare a diferitelor activitati de scufundare.

In cadrul cursului Divemaster PADI vei invata despre:

 - Rolul si caracteristicile unui Divemaster PADI
 - Supervizarea activitatilor de scufundare si asistenta in cadrul cursurilor
 - Siguranta scafandrilor si managementul de risc
 - Programe conduse de Divemaster si abilitati specializate
 - Scufundarile ca afacere si cariera ta in scafandrerie
 - Protejarea mediului acvatic
 - Pregatirea si managementul scufundarii
 - Realizarea de harti pentru locatiile de scufundare
 - Efectuarea de dive briefings
 - Organizarea scufundarilor de cautare si recuperare sau a scufundarilor de adancime
 - Efectuarea programului scuba review si a cursului skin diver
 - Programele Discover Scuba Diving si Discover Local Diving

Vei avea de asemenea oportunitatea sa urmezi cursurile de specializare PADI Deep Diver si Search and Recovery Diver pentru a te ajuta sa indeplinesti toate cerintele si sa iti dezvolti abilitatile de scufundare.

Odata brevetat ca Divemaster, vei avea un numar unic de identificare in sistemul PADI (PADI Pro Number) si vei achita o cotizatie anuala. Vei cunoaste si respecta standardele organizatiei si te vei prezenta in fata scafandrilor ca Divemaster PADI, un respectat si invidiat profesionist al scufundarilor recreationale!

Pret:  800  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Divemaster
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Divemaster. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Este indicat sa incarci buteliile scuba dimineata. Aerul este mai dens, mai curat si mai sanatos


ABONARE NEWSLETTER

9 + 8 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!