The risks of diving even to shallow depths on compressed air are substantial. Scuba training programmes are there for a purpose.
STAFF WRITER, Crowdfunded Diving Kits Are Condemned As Dangerous
CURSURI SCUFUNDARI
Divemaster Internship

Divemaster Internship - GRATUIT - 2 locuri

Alatura-te echipei noastre participand la cursul Divemaster PADI ce se desfasoara incepand cu luna mai 2019 si pana la finalul lunii septembrie.

Vei invata de la profesionisti cu experienta in scufundarile recreationale, tot ceea ce un adevarat divemaster PADI trebuie sa stie, fie ca este vorba de scufundari in cadrul cursurilor Open Water Diver sau scufundari de adancime sau la epave.
La finalul cursului vei putea spune ca esti cu adevarat un profesionist al scufundarilor, fiind pregatit atat teoretic cat si practic, sa iti continui ascensiunea profesionala in domeniul scufundarilor.

Cu toate ca este un program solicitant, Internship-ul Divemaster PADI te pregateste intr-un mod facil si distractiv pentru ceea ce inseamna primul nivel de Scafandru Profesionist PADI.

Divemaster Crew Pack si cursul Divemaster sunt gratuite, conditionat de participarea la actiunile WeDive.

Nivelul minim de brevetare pentru inscrierea la curs este Rescue Diver.
Scafandri cu nivel de brevetare AOWD, care doresc sa se inscrie in acest program, pot obtine certificarile necesare anterior inceperii cursului Divemaster.
Permisul de conducator de ambarcatiune reprezinta un plus!

Solicita mai multe informatii folosind formularul de mai jos sau suna direct la 0740.062.738.

Te asteptam alaturi de noi!
Divemaster Internship
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari Divemaster Internship. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Echipamentul SCUBA trebuie spalat cu apa dulce la finalul fiecarei zi de scufundare, pentru a preveni formarea de cristale de sare pe componentele acestuia.


ABONARE NEWSLETTER

9 + 2 - 2=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!