The risks of diving even to shallow depths on compressed air are substantial. Scuba training programmes are there for a purpose.
STAFF WRITER, Crowdfunded Diving Kits Are Condemned As Dangerous
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Deep Diver

Exploreaza cu incredere locatii de scufundare la adancimi de pana in 40 de m. Invata cum sa calculezi rezerva de aer, care sunt procedurile de scufundare la adancime si cum sa iti controlezi flotabilitatea pe tot parcursul scufundarii.

Atractia adancurilor! E ceva cu adevarat incantator si misterios cand vine vorba despre scufundarile la adancimi mari. Uneori esti atras de o epava scufundata la o adancime mai mare de 30 de m, alteori e vorba de o scufundare de tipul ''wall dive'' unde poti vedea ceva unic la adancimi mai mari. Orice te atrage, sa te scufunzi la o adancime de pana in 40 de m, este posibil urmand cursul de specializare scuba - PADI Deep Diver.


Daca ai obtinut deja calificarea PADI Adventure Diver sau superioara si ai implinit 15 ani, te poti inscrie chiar acum la cursul PADI Deep Diver.


Teorie si practica

Pregatirea teoretica incepe cu recapitularea motivelor pentru care ne scufundam mai adanc si de ce este important sa ne cunoastem limitele personale.

In timpul celor patru scufundari de adancime vei invata despre:
> Echipamente folosite in scufundarile la adancime.
> Planificarea scufundarilor de adancime, proceduri de scufundare la adancime, controlul flotabilitatii.
> Gestionarea rezervei de aer, narcoza cu azot si proceduri de siguranta.


De asemenea prima scufundare a cursului de scafandru de adancime, este considerata ca o Adventure Dive pentru cursul Advanced Open Water Diver.


Echipament

Pe langa echipamentul scuba de baza vei avea nevoie de un computer de scufundare, o lanterna principala si una secundara si o tablita de comunicare. In functie de conditiile de scufundare, iti vom recomanda folosirea unei piese suplimentare pentru protectia termica a corpului.


Pret:  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Deep Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Deep Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


In timpul scufundarii monitorizam regulat presiunea aerului din butelie cu ajutorul manometrului montat pe regulatorul de scufundare.


ABONARE NEWSLETTER

4 + 7 - 5=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!