Scuba diving is an amazing sport to us, humans, but what does the marine life think about us invading their habitat? Is it amazing for the fish and corals? Not always. It isn't easy to admit, but it's the truth: we often negatively impact the marine flora and fauna.
MYRYAME, 10 Tips to be a Responsible Scuba Diver
CURSURI SCUFUNDARI
Emergency First Response

Descopera pasii usor de urmat pentru ingrijirea de urgenta. Acest curs e axat pe construirea increderii in salvatori si cresterea dorintei acestora de a intervenii cand sunt pusi in fata unei situatii de urgenta.

Participantii la curs invata pasii simpli de urmat in cazul aparitiei unei situatii de urgenta, dobandesc si exerseaza abilitatile intr-un mediu lipsit de stres. Toate cursurile beneficiaza de un suport de curs pe care elevii il parcurg prin studiu individual, vizionand filmele dedicate.

Cursul EFR indeplineste cerintele de resuscitare (CPR) si de prim ajutor pentru cursul PADI Rescue Diver si pentru toate certificarile de nivel profesional. Cei mai multi instructori PADI Instructors sunt de asemenea si instructori Emergency First Response.

Urmatoarele cursuri EFR se bazeaza pe indicatiile medicale internationale pentru urgente.

 * Primary Care (CPR) - Acest curs te invata pasii si tehnicile necesare pentru abordarea situatiilor de urgenta in care viata unei persoane este pusa in primejdie. Vei practica opt exercitii pentru ajutorarea pacientului care nu respira, nu are puls, care poate avea o leziune a coloanei vertebrale, care poate fi in soc sau care poate avea o sangerare masiva. Vei invata cum sa efectuezi manevrele de resuscitare si vei continua prin a invata cum sa monitorizezi pacientul astfel incat sa ii oferi orice posibila sansa de supravietuire pana la preluarea acestuia de catre personalul medical specializat.

 * Secondary Care - First Aid (Primul ajutor) - Pentru ca multe stari medicale nu pun in primejdie viata si uneori serviciile medicale intarzie sau sunt indisponibile in anumite zone, acest curs te invata cum sa oferi primul ajutor care alina durerea si reduce riscul escaladarii situatiei. Vei invata sa apreciezi o varietate de rani si boli si vei exersa aplicarea de bandaje.

 * Care for Children (primul ajutor pentru copii) - Vei invata, exersa si aplica procedurile de urgenta specifice pentru ajutorarea sugarilor si copiilor. Aceasta sectiune e dedicata celor care lucreaza cu copiii si este in general integrata in Primary Care.

 * CPR & AED - Acest curs e focusat pe pregatirea CPR si te invata cum sa folosesti un aparat AED (automated external defibrillator). Daca cerintele la locul de munca sau guvernamentale specifica ca acesta certificare este necesara, cursul CPR & AED este ceea ce ai nevoie. In general acest curs este integrat in programul First Aid at Work.

* EFR Refresher - E o idee buna sa iti reimprospatezi cunostintele si abilitatile CPR si de prim ajutor la fiecare 24 de luni. Poti face asta alegand cursul EFR Refresher. Focusat pe exercitiile de baza, acest curs iti permite sa iti actualizezi cunostintele si abilitatile, fiind gata sa oferi ajutor daca este nevoie.

Pret:  150  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


Emergency First Response
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari Emergency First Response. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


La scufundarile de noapte este recomandat sa iei cu tine doua lanterne subacvatice pentru cazul putin probabil in care una dintre ele se defecteaza.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 1 - 8=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!