For the rich, there is therapy. For the rest of us, there is SCUBA DIVING!
ANONYMOUS
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Adventure Diver

Inscrie-te si participa la trei scufundari de aventura (Adventure Dives - underwater photography, fish identification, etc.) si castigi certificarea Adventure Diver, un prim pas catre cursul PADI Advanced Open Water Diver.

Cursul Adventure Diver este o subdiviziune a cursului PADI Advanced Open Water Diver. Ti-ai dorit sa faci poze sub apa folosind un aparat digital? Sau poate ti-ai  dorit sa incerci scufundarile in costum uscat? Alege trei scufundari din lunga lista a scufundarilor de aventura si te poti inscrie in acest program. Participa la cele trei scufundari si primesti certificarea Adventure Diver.
Ai astfel ocazia sa iti imbunatatesti abilitatile scuba si sa castigi mai multa incredere in tine!

In plus, fiecare Adventure Dive este luata in calcul ca o prima scufundare pentru cursul de specializare corespondent.

Scafandri PADI (Junior) Open Water in varsta de cel putin 10 ani se pot inscrie in acest program. Tinerii scafandri pot participa doar la anumite scufundari de aventura.

Poti alege ce sa inveti in functie de interesele tale. Vrei sa exersezi abilitatile de flotabilitate? Incearca scufundarea de aventura pentru o flotabilitate perfecta - Peak Performance Buoyancy. Vrei sa stii ce specii de vietuitoare intalnesti in apa? Incearca scufundarile de aventura AWARE - Fish Identification sau Underwater Naturalist. Iti planifici ascensiunea in ierarhia scuba alaturi de noi, te vom ghida in fiecare moment!

Pe langa echipamentul scuba de baza, in functie de scufundarile de aventura alese, o sa folosesti echipament specializat specific fiecarei Adventure Dives. Spre exemplu o sa folosesti pentru Dry Suit Adventure Dive un costum uscat sau o configuratie sidemount pentru Sidemount Adventure Dive. Iti vom explica cum functioneaza si se foloseste fiecare echipament pe care il vei utiliza si iti vom sugera echipament aditional pe care vei vrea sa stii sa il folosesti pentru aventurile tale viitoare.
 

Pret:  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Adventure Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Adventure Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Snorkel-ul este intotdeauna pozitionat in partea stanga pentru a nu fi confundat cu detentoarele care se gasesc in partea dreapta.


ABONARE NEWSLETTER

6 + 6 - 8=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!