When one man, for whatever reason, has the opportunity to lead an extraordinary life, he has no right to keep it to himself.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Boat Diver

Multe dintre cele mai frumoase locatii de scufundari din lume sunt accesibile numai cu barca. Fie ca nu te-ai scufundat niciodata din barca sau ai zeci de scufundari logate cu lansare din barca, cursul de specializare PADI Boat Diver iti va fi de ajutor pentru ca scufundarile din barca in diversele parti ale lumii se fac in mod diferit. Scufundarile cu lansare din barca sunt relativ usoare pentru ca in general intri in apa, exact deasupra locatiei de scufundare.

Scafandri certificati PADI (Junior) Open Water Diver, care au implinit cel putin 10 ani, sunt eligibili sa urmeze cursul Boat Diver.Ce vei invata?
Cursul PADI Boat Diver iti imbunatateste cunostintele despre ambarcatiuni pornind de la micile barci pneumatice si pana la luxoasele ambarcatiuni hotel, folosite pentru organizarea excursiilor de scufundari(liveaboards).

Vei castiga experienta facand doua scufundari cu lansare din barca si vei invata:
> Terminologie.
> Eticheta si proceduri de scufundare cu lansare din barca, incluzand intrarea si iesirea din apa precum si modul de stocare a echipamentului de scufundare.
> Proceduri de siguranta pe barca.

Prima scufundare a cursului de specializare PADI Boat Diver poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver


Ce echipament scuba este folosit?

Pe langa echipamentul de scufundare de baza pe care il folosesti, vei vrea sa folosesti un dispozitiv de semnalizare la suprafata cum este baliza. Sa ai un set complet de piese de schimb este de asemenea o idee buna. Iti vom sugera si alte echipamente potrivite in functie tipul barcii si locatia in care aventura scufundarilor din barca te conduce.

Urmeaza cursul PADI Boat Diver alaturi de impatimitii excursiilor de scufundari de tip liveaboard. Insoteste-ne in excursiile liveaboard exclusiviste, pe care le organizam anual!

Pret:  150  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Boat Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Boat Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Este indicat sa incarci buteliile scuba dimineata. Aerul este mai dens, mai curat si mai sanatos


ABONARE NEWSLETTER

3 + 5 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!