Scuba diving does not require superhuman swimming powers. The goal of scuba diving is to spend as little energy as possible while diving. The more relaxed you are the longer your air will last.
GERRARD DENNIS, Diving Myths Debunked
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Dry Suit Diver

Folosirea costumului uscat iti extinda limitele de scufundare!
Te poti scufunda in locatii unde apa este prea rece pentru un costum umed, poti face scufundari repetitive fara a tine cont de disconfortul termic creat de apa rece. Costumul uscat iti sigileaza corpul de apa si iti ofera un surprinzator confort chiar si in apele foarte reci.
Vrei sa ramai uscat si sa nu simti racoarea apei? Vrei sa iti extinzi sezonul de scufundari si in perioada rece? Atunci scufunda-te folosind un costum uscat care iti ofera confort chiar si in ape reci sau foarte reci, unde in general vizibilitatea creste odata cu scaderea temperaturii apei.
Daca ai implinit deja 10 ani si esti certificat PADI (Junior) Open Water Diver sau superior, poti urma cursul PADI Dry Suit Diver
Primul lucru pe care il descoperi in timpul acestui curs este care tip de costum uscat si ce model de sub-vesmant ti se potrivesc. Apoi vei invata cum sa ingrijesti costumul uscat, iar in timpul celor doua scufundari in ape deschise si a unei scufundari in piscina vei exersa:
   - controlul flotabilitatii
   - proceduri de siguranta pentru scufundarile in costum uscat
De asemenea vei invata in timpul cursului si cum sa imbraci sau sa dezbraci costumul uscat cu asistenta minima.

 

Pret:  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Dry Suit Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Dry Suit Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Cutitul de scufundare nu este o arma ci o unealta. In cazul agatarii intr-o plasa pescareasca nu ezita sa il folosesti pentru a te elibera.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 2 - 2=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!