The sea, once it casts its spell, holds one in its net of wonder forever.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Open Water Diver - Egipt

Primul nivel de certificare SCUBA!
Alaturi de noi, este usor si distractiv sa dai startul aventurilor tale subacvatice, profitand de pretul redus al cursului si participand la excursia de scufundari in Egipt - Marea Rosie.

Daca ti-ai dorit mereu sa te scufunzi, sa experimentezi senzatia de imponderabilitate, sa descoperi misterele si fumusetile ascunse sub suprafata apei, cursul de scufundari PADI Open Water Diver este potrivit pentru tine. PADI Open Water Diver este un curs scuba pentru incepatori, fiind structurat astfel incat sa asigure participantilor, o pregatire temeinica dar in acelasi timp distractiva, la finalul cursului proaspatul scafandru putand sa efectueze scufundari in deplina siguranta, alaturi de un partener de scufundare.

Descopera prin intermediul acestui curs scuba, secretele scufundarilor recreationale, invata din ce elemente este compus si mai ales cum se foloseste in siguranta echipamentul de scafandru, de ce ne scufundam folosind aer comprimat si nu oxigen, de ce purtam costume speciale sau centuri cu lest, pe scurt, invata abc-ul scufundarilor ce iti deschide calea unei nesfarsite aventuri acvatice.

In timpul celor doua sesiuni de teorie vei aprofunda cunostintele acumulate prin studiu online si vei practica in timpul celor doua scufundari in piscina, toate exercitiile pe care mai apoi le vei demonstra pe parcursul celor patru scufundari in ape deschise. Cursul este structurat astfel incat sa permita o usoara asimilare a cunostintelor teoretice si practice necesare unui scafandru incepator, durata acestuia fiind de 1..3 saptamani, in functie de progresele pe care fiecare cursant le face. Echipamentul SCUBA folosit include elementele care constituie un echipament de baza pentru scufundari si anume: masca si tub snorkel, costum din neopren cu botosi si labe cu bareta(open heel), manusi din neopren atunci cand apa este rece, vesta compensatoare (BCD) pentru reglarea flotabilitatii, regulator de scufundare pentru respiratia in mediul acvatic, busola pentru orientare subacvatica si centura de lest.

Dupa finalizarea cu succes a sesiunilor de teorie, sesiunilor de practica in piscina si ape deschise si a examenului de tip grila, se emite brevetul de scafandru PADI Open Water Diver, valabil pe viata, in orice locatie de scufundari din lume. Posesorul unei certificari scuba PADI Open Water Diver va putea efectua scufundari in sistem buddy pana la o adancime de cel mult 18m.

In pretul cursului sunt incluse: inchirierea echipamentelor pe durata cursului, taxe de acces in locatiile academice sau de scufundare din Romania, materiale video, brevet de scafandru PADI Open Water Diver in format digital. Nu sunt incluse: costuri de transport/cazare sau costuri alimentare, pentru participarea la scufundari sau la sesiunile de teorie.

Varsta minima pentru inscrierea la cursul de scufundari Open Water Diver - Egipt, si participarea la excursia de scufundari, este de 18 ani. Pentru copii cu varsta intre 10 si 18 ani este obligatorie prezenta a cel putin un parinte, pe toata durata excursiei, inclusiv pe barca, chiar daca parintele nu participa la scufundari.

Programul unui curs de scufundari Open Water Diver este flexibil, permitandu-ti sa alegi zilele in care doresti sa faci scufundarile la piscina sau sa participi la sesiunile de teorie. Scufundarile in piscina se pot desfasura in zilele de marti, joi, vineri sau in weekend, in timp ce sesiunile teoretice au loc in zilele de luni, miercuri sau vineri. Vom stabili datele care se potrivesc programului tau, in momentul inscrierii la curs sau la prima sedinta de teorie.
*Inaintea primei scufundari in bazin, cursantul trebuie sa parcurga prin studiu individual sau in sala de clasa, suportul de curs in format digital.

Scufundarile in ape deschise se efectueaza in Egipt pentru cursantii care participa la excursiile de scufundari organizate de WeDive. Consultati lista EXCURSIILOR DE SCUFUNDARI IN MAREA ROSIE pe care le organizam de cateva ori pe an.Curs de scufundari incepatori - Curs scuba PADI Open Water Diver
Programul de scufundari permite finalizarea cursului Open Water in primele doua zile ale excursiei, urmand ca in restul programului de diving, proaspat brevetatii scafandri sa se bucure de toate beneficiile pe care un scafandru certificat le are.

Pentru ca suntem in pas cu tehnologia de ultima ora, toate activitatile din cadrul cursului sunt stocate in baza noastra de date, astfel poti oricand accesa istoricul scufundarilor si al activitatilor la care ai participat, atat in cadrul cursului cat si ulterior cand vei reveni ca scafandru brevetat Open Water Diver, dornic sa accezi la urmatorul nivel de pregatire, cursul PADI Advanced Open Water Diver. De asemenea, examenul de tip grila se poate sustine in format digital, in timp ce savurezi un cocktail racoritor, intr-un sezlong pe malul marii, corectarea testului fiind realizata automat, imediat dupa terminarea acestuia.

Odata obtinuta licenta de scafandru PADI Open Water Diver, valabila pe toata durata vietii daca sanatatea permite practicarea scufundarilor, vei putea sa achizitionezi sau sa inchiriezi echipament scuba si sa te scufunzi in apele albastre ale marilor si oceanelor pana la o adancime de 18 metri, fara a fi nevoie sa te insoteasca un instructor sau ghid de scufundari, ci doar un buddy(in functie de reglementarile locale). Milioane de scafandri au invatat sa se scufunde prin intermediul cursului PADI Open Water Diver, bucurandu-se de recunoasterea internationala a brevetului scuba PADI. Multi dintre cei care doresc sa invete abc-ul scufundarilor, solicita inscrierea la "cursul PADI", PADI fiind asociat aproape intotdeauna cu scufundarile, chiar si de cei mai putin atrasi de lumea acvatica!

PADI inseamna Professional Association of Diving Instructors, fiind cea mai mare, mai cautata si respectata agentie SCUBA din lume.


Inscrierea la cursul de scafandru PADI Open Water Diver se face completand formularul de mai jos sau telefonic. Pentru detalii suplimentare acceseaza sectiunea Contact sau apeleaza 0740.062.738.
Pret promotional:  400  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.
*** Pret valabil pentru inscrieri in perioada 01.06.2024-12.08.2024
****in limita locurilor disponibile.


PADI Open Water Diver - Egipt
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Open Water Diver - Egipt. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Buteliile SCUBA sunt fabricate din otel sau aluminiu si sunt testate hidrostatic periodic.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 8 - 9=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!