As a diver you are weightless and can move in all directions. You approach the freedom of a bird as you move in three dimensions in a fluid environment.
DENNIS GRAVER, Scuba Diving
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Night Diver

Gandul sa te scufunzi sub suprafata apei pe timp de noapte pare misterios si totusi atragator. Cu toate ca scufundarile efectuate intr-o locatie pe parcursul zilei ne familiarizeaza cu decorul existent, scufundarea pe timp de noapte ne dezvaluie o lume cu totul noua ce se deruleaza mirific in lumina lanternei, total diferit de experienta traita in timpul zilei. Decorul se schimba radical odata cu aparitia faunei nocturne si retragerea vietuitoarelor acvatice din timpul zilei.
Daca va intrebati ce se intampla in apa odata ce soarele apune, urmati cursul PADI Night Diver!

PADI (Junior)Open Water Diver sau mai mari, care au implinit cel putin 12 ani, se pot inscrie de asemenea la cursul de specialitate Night Diver.


Ce vei invata?

Scufundarile in timpul noptii te invata sa te concentrezi asupra a ceea ce poti vedea in punctul luminos al lanternei, asupra controlului flotabilitatii prin perceptia senzoriala, asupra legaturii cu buddy-ul de scufundare si nu in ultimul rand te ajuta sa remarci aspecte pe care le-ai ignorat in timpul schufundarilor de zi.
In timpul celor trei scufundari de noapte, vei practica:
> Tehnici de manipulare a echipamentului si comunicare subacvatica pe timp de noapte.
> Intrarea, iesirea si navigarea in apa pe timpul noptii(pe intuneric).
> Identificarea modului in care plantele si animalele difera sau isi schimba comportamentul pe timp de noapte.

Prima scufundare a acestui curs de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water.Cum poti incepe sa inveti acum?

Contacteaza-ne pentru a te inscrie la curs si pentru a obtine PADI Night Diver Crew-Pak care include manualul si materialul video. Studiind inainte de curs, vei fi mai bine pregatit pentru explorarea lumii subacvatice pe timp de noapte.


Ce echipament scuba este folosit?

Pe langa echipamentul de scufundare de baza, vei avea nevoie de o lumina primara pentru scufundari si o lumina de rezerva. Iti putem sugera si alte optiuni de echipament, precum purtarea unei protectii mai mari pentru expunere in ape reci.


Pret:  200  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Night Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Night Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Sunetul calatoreste de 4 ori mai repede in mediul acvatic decat in aer insa este imposibil sa localizam sursa acestuia.


ABONARE NEWSLETTER

4 + 9 - 1=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!