Scuba diving is fairly easy to figure out ... strap a tank on your back and breathe.
THOMAS GRONFELDT SENGER, What are the differences between snorkeling, free diving and skin diving?
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Enriched Air Diver

Cel mai popular curs de specializare PADI!.

Scufundarile cu nitrox iti permit un timp de scufundare mai lung, in special atunci cand efectuezi scufundari repetitive.
Cursul PADI Enriched Air Diver este cea mai frecventat curs de specializare in scufundari. De ce? Pentru ca scufundarile cu aer imbogatit(nitrox) iti permit sa faci scufundari mai lungi fara sa depasesti limita de decompresie chiar si atunci cand scufundarile sunt repetitive. Daca sa faci scufundari mai lungi si sa scurtezi timpul de suprafata ca sa intri iar in apa, suna bine, nu ezita sa urmezi acest curs de specializare PADI. La finalul cursului esti certificat sa te scufunzi cu aer imbogatit (enriched air nitrox)!


Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Diver in varsta de cel putin 12 ani sunt calificati sa urmeze cursul PADI Enriched Air Diver


Teorie si practica

Vei invata de ce scufundarea cu aer cu procentaj mai mare de oxigen si procentaj mai mic de azot, iti permite sa stai mai mult sub apa. Vei afla si care sunt aspectele ce trebuiesc luate in calcul atunci cand folosesti aer imbogatit si care sunt echipamentele ce se folosesc cu nitrox.
In timpul sesiunilor de teorie si practica vei:
> Discuta despre expunerea la oxigen.
> Practica analizarea amestecului de gaze din butelia scuba.
> Invata sa reglezi computerul de scufundare pentru scufundarea cu aer imbogatit(nitrox sau EANx).


Echipament

Cele mai multe dintre echipamentele scuba si computerele de scufundare moderne pot sa fie folosite cu aer imbogatit, dar vom verifica impreuna daca echipamentul tau indeplineste standardele necesare pentru utilizarea in cadrul cursului si mai apoi in timpul lungilor scufundari pe care le planifici. Daca nu ai echipament personal sau echipamentul tau nu este compatibil, iti punem la dispozitie, pe durata cursului, toate componentele echipamentului scuba necesare. Poti de asemenea sa testezi si sa cumperi echipamente de calitate din magazinul nostru.


Pret promotional:  200  180  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.
*** Pret valabil pentru inscrieri in perioada 01.04.2023-30.04.2023


PADI Enriched Air Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Enriched Air Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


In timpul scufundarii monitorizam regulat adancimea la care ne aflam cu ajutorul profundimetrului montat pe regulatorul de scufundare sau cu ajutorul computerului de scufundare.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 9 - 6=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!