Water and air, the two essential fluids on which all life depends, have become global garbage cans.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Junior Open Water Diver

Primul curs de scufundari pentru copii cu varsta intre 10 si 15 ani!
Alaturi de noi, este usor si distractiv sa dai startul aventurilor tale subacvatice inca de la cea mai frageda varsta.

Curs de scafandru pentru copii - Junior Open Water DiverInscrierea la cursul PADI Junior Open Water Diver (Junior OWD) este cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra! Asa incepe aventura subacvatica pentru cei mai mici pasionati ai lumii din adancuri, copiii! Pregatirea personalizata, adaptata special pentru cei mici, asigura asimilarea informatiilor necesare si efectuarea exercitiilor practice, intr-un mod distractiv si usor. Copiii vor invata prin joc, alaturi de instructorii special pregatiti pentru initierea copiilor in tainele scufundarilor. Cu toate ca echipamentul de scufundare pentru copii este similar ca si componenta cu cel pentru adulti, ne asiguram ca cei mici sunt echipati cu costume pe masura lor, regulatoare dimensionate corespunzator si nu in ultimul rand cu butelii cu litraj si greutate corespunzatoare pentru ca efortul depus in apa de cei mai mici scufundatori, sa fie minim.

Cei mici, descopera prin intermediul acestui curs scuba, secretele scufundarilor recreationale, invata din ce elemente este compus si mai ales cum se foloseste in siguranta echipamentul de scafandru, de ce la scufundari folosim aer comprimat si nu oxigen, de ce purtam costume speciale sau centuri cu plumb, pe scurt, invata abc-ul scufundarilor ce le deschide calea unei nesfarsite aventuri acvatice.

Cursul de scufundari pentru copii - Junior Open Water Diver este primul nivel de certificare scuba pentru copii, absolvirea acestuia permitand efectuarea de scufundari pana la adancimea de cel mult 12 metri. Varsta minima la care copiii pot sa inceapa cursul de scufundari este de 10 ani.

In general un curs Junior Open Water Diver este compus din 3 parti: Sesiune de Teorie, Antrenament la bazin si Scufundari in ape deschise.

Partea Teoretica:
In timpul celor doua sesiuni de pregatire in sala de clasa, copilul invata tot ce trebuie sa stie pentru a se scufunda in siguranta, in orice locatie de scufundari din lume, potrivita pentru nivelul de brevetare Junior Open Water Diver. 


Pregatire la Piscina:Curs de scufundari pentru copii - Curs SCUBA Junior Open Water Diver
Pentru antrenamentul de la bazin si ape deschise instructorul furnizeaza echipament specific de scufundare. Copilul va avea timp suficient de practica pentru a se adapta la mediul subacvatic inainte de a incepe scufundarile de pregatire in ape deschise. In timpul primei scufundari in bazin va invata sa respire sub apa, se va obisnui cu echipamentul scuba si va experimenta starea de imponderabilitate, plutind in masa apei. Va patrunde intr-un univers nou, ghidat si supravegheat permanent de instructorul de scufundari. A doua scufundare in piscina il pregateste pentru exercitiile specifice, adaptate varstei sale, exercitii pe care orice scafandru junior trebuie sa stie sa le faca. 


Scufundari in ape deschise:
Scafandrul Junior va finaliza 4 scufundari in ape deschise si va avea posibilitatea sa experimentateze tot ceea ce a invatat in sesiunile teoretice sau la piscina. Pe parcursul scufundarilor in ape deschise copilul va putea admira peisajul subacvatic si va aprecia frumusetea florei si diversitatea faunei subacvatice, toate acestea impletite cu exercitiile scuba specifice. Scufundarile in apele Marii Negre, dau ocazia copilului sa intalneasca diferite specii de pesti, de la comunul guvid si pana la delicatii caluti de mare(seahorses), calcan, bancuri de hamsii, moluste si crustacee.
Scufundarile in ape deschise se organizeaza in perioada Mai - Octombrie in locatii de scufundare din Marea Neagra, cu lansare din barca sau de la mal, in functie de conditiile de mediu si nivelul de dificultate al fiecarei incursiuni in adancuri.  In lunile iulie si august, scufundarile in ape deschise se pot organiza si in Grecia(Thassos, Halkidiki) sau Bulgaria(Tyulenovo).
Scufundarile in ape deschise se pot efectua in Egipt pentru cursantii care participa la excursiile organizate de noi, in general in lunile mai-iunie si septembrie-octombrie. Pentru informatii suplimentare privind finalizarea cursului de scufundari in Marea Rosie, va rugam sa ne contactati.
*Inainte de a participa la scufundarile in ape deschise, cursantul trebuie sa efectueze cel putin doua scufundari in piscina.

Dupa finalizarea cu succes a sesiunilor de teorie, scufundarilor in piscina si scufundarilor in ape deschise, se sustine un examen teoretic de tip grila, promovarea acestuia aducandu-i celui mic, mult doritul brevet de scafandru PADI Junior Open Water Diver. Aventura subacvatica in cele mai frumoase locatii de scufundare abia incepe!

In pretul cursului sunt incluse: inchirierea echipamentelor, taxe de acces in locatiile academice sau de scufundare, costuri de transport maritim(barca), materiale video, brevet de scafandru PADI Open Water Diver in format digital. Nu sunt incluse: costuri de transport/cazare sau costuri alimentare, pentru participarea la scufundari sau la sesiunile de teorie.

Varsta minima pentru inscrierea la cursul de scufundari pentru copii - Junior Open Water Diver, este de 10 ani.

 PADI inseamna Professional Association of Diving Instructors, fiind cea mai mare, mai cautata si respectata agentie SCUBA din lume.

Inscrierea la cursul de scufundari pentru copii - PADI Junior Open Water Diver se face completand formularul de mai jos sau telefonic. Pentru detalii suplimentare accesati sectiunea Contact sau apelati 0740.062.738.


Pret:  400  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Junior Open Water Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Junior Open Water Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Daca planifici sa faci o scufundare de noapte, este recomandat ca aceasta sa inceapa la apusul soarelui.


ABONARE NEWSLETTER

7 + 5 - 7=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!