From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders. He is bolted to earth. But man has only to sink beneath the surface and he is free.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Multilevel Diver

Extinde timpul de scufundare, invata ce este scufundarea multi-nivel si cum se calculeaza timpii acestui tip de scufundare.

Planifica si executa scufundari la doua sau trei adancimi, folosind calculatorul eRDPML .

In trecut, profilurile de scufundare erau calculate folosind adancimea maxima. In prezent insa, computerele de scufundare analizeaza continuu adancimea la care te scufunzi, calculand in fiecare moment care este timpul maxim de scufundare permis la fiecare nivel. Daca iti doresti sa intelegi mai bine modul in care computerele de scufundare functioneaza si cum sa folosesti calculatorul eRDPML ca sa planifici scufundari multi-nivel, atunci inscrie-te acum la cursul de specializare Multilevel Diver.

Daca esti brevetat PADI (Junior) Open Water Diver in varsta de cel putin 12 ani, te poti inscrie la cursul Multilevel Diver.

In timpul cursului vom discuta despre teoria decompresiei aplicata in scufundarile multi-nivel, algoritmii folositi de computerele de scufundare si planificarea scufundarilor folosind eRDPML. In timpul celor doua scufundari incluse. vei planifica si executa doua scufundari multi-nivel.

De asemenea, prima scufundare a acestui curs de specializare poate fi echivalata cu o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii brevetului Advanced Open Water Diver

Pe langa echipamentul scuba de baza vei vrea sa ai cu tine propriul tau computer de scufundare si o tablita de comunicare pentru a-ti nota informatiile importante din timpul scufundarii.
 

Pret:  150  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Multilevel Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Multilevel Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


In timpul scufundarilor respiram continuu fara sa ne tinem respiratia.


ABONARE NEWSLETTER

7 + 6 - 5=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!