Epavele sunt comorile din Marea Neagra!
Scafandrul Anului 2013 - George Nicolaescu
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Emergency Oxygen Provider

Recunoaste imediat bolile de scufundare tratabile cu oxigen si fi pregatit sa oferi ajutor. Oricine poate urma acest curs, fara nicio pregatire scuba si fara restrictii de varsta.

Stiind cum si cand sa administrezi oxigen de urgenta e o abilitate care arata ca esti pregatit sa ii ajuti pe altii daca este nevoie. Devenind PADI Emergency Oxygen Provider vei respira usurat stiind ca poti recunoaste foarte usor bolile de scufundare tratabile cu oxigen de urgenta si  ca poti sa oferi asistenta in eventualitatea unei urgente. Acest curs nu presupune efectuarea de scufundari si este astfel deschis oricui, fie ca este vorba de practicantii de scufundari, snorkeling sau orice alta persoana care isi desfasoara activitatea in preajma scafandrilor cum ar fi: marinari, salvamari, etc..

Vei invata despre accidentele de scufundare, diferitele tipuri de administrare de oxigen de urgenta si masurile de siguranta pe care trebuie sa le iei atunci cand manipulezi oxigenul. Apoi vei exersa:
 - Asamblarea si dezasamblarea echipamentului de urgenta pentru administrarea de oxigen.
 - Instalarea unei masti non-rebreather si a valvei "la cerere" pe un scafandru care respira singur.
 - Folosirea unei pocket mask (masca de buzunar) la un scafandru care nu respira.

In timpul cursului vei manipula echipament specific pentru administrarea oxigenului de urgenta, inclusiv masti de unica folosinta.
 

Pret:  100  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Emergency Oxygen Provider
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Emergency Oxygen Provider. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.




Stiai ca...?


Regulatorul de scufundare trebuie inspectat vizual anual si din doi ani trebuiesc curatate si/sau inlocuite intr-un service autorizat de fabricant, garniturile sau alte componente interne recomandat a se schimba.


ABONARE NEWSLETTER

5 + 8 - 3=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!