Someone asks what it is like to dive, and I tell them its like going to a different world. I think it would be the same feeling as going to outer space. You are floating in water like being in a space suit. The scenery is totally different and every thing seems to be floating in slow motion around you.
TING SUK ENG, Interview: SCUBA Diving in Borneo
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Rescue Diver

Invata cum sa previ si sa abordezi problemele care pot sa apara in apa sau pe uscat. Fii mai increzator in abilitatile tale de scafandru.

E provocator dar rasplata este pe masura!

Scafandri descriu cursul PADI Rescue Diver ca cel mai provocator dar totodata plin de satisfactii program scuba pe care l-au urmat. De ce? Pentru ca inveti totul despre prevenirea si abordarea problemelor ce pot sa apara in apa si devi mai increzator in abilitatile tale de scafandru, stiind ca poti sa ii ajuti pe altii daca e nevoie.

In timpul cursului vei invata cum sa devi un partener de scufundare mai bun, prin efectuarea exercitiilor de tipul "problem solving", pana cand reactiile tale vor deveni instinctive.
In plus, cursul este distractiv si serios in acelasi timp, multe dintre exercitiile efectuate intre sesiunile de teorie, aducand zambete pe chipul elevilor.

PADI (Junior) Adventure Divers care au implinit 12 ani si au efectuat scufundarea Underwater Navigation Adventure Dive se pot inscrie la cursul PADI Rescue Diver. De asemenea trebuie sa ai o certificare valida (nu mai veche de 24 de luni) Emergency First Response Primary si Secondary Care (CPR si First Aid). Poti obtine aceste certificari si in timpul cursului Rescue Diver. Iti oferim de asemenea, optional, cursul de specializare PADI Emergency Oxygen Provider.

Cursul PADI Rescue Diver te pregateste sa faci fata urgentelor minore sau majore, ce pot sa apara la scufundari, folosind o varietate de tehnici. Prin sesiunile de teorie si exercitiile de salvare practicate in timpul cursului, inveti la ce aspecte sa fii atent si cum sa reactionezi. In timpul scenariilor de salvare, vei pune in practica atat cunostintele teoretice acumulate cat si abilitatile oractice dobandite prin fiecare exercitiu.
In timpul acestui curs vei invata despre:
- Salvarea proprie
- Recunoasterea semnelor de stres la alti scafandri si abordarea acestora
- Proceduri si echipamente de urgenta
- Salvarea scafandrului panicat
- Salvarea scafandrului inconstient

Echipamentul folosit in timpul acestui curs este echipamentul scuba de baza si in plus vei avea nevoie de o masca (pocket mask) pentru a practica resuscitarea in apa. In timpul efectuarii exercitiilor, vei utiliza echipamentul pentru administrarea oxigenului, baliza, si manechinul pentru practicarea exercitiilor de resuscitare.
Iti vom explica totul despre echipamentele utilizate, astfel incat la finalul cursului sa fii un adevarat Rescue Diver.

Pret:  400  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Rescue Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Rescue Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Adancimea maxima la care scafandri recreationali pot sa se scufunde este de 40 de metri.


ABONARE NEWSLETTER

2 + 1 - 5=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!