From birth, man carries the weight of gravity on his shoulders. He is bolted to earth. But man has only to sink beneath the surface and he is free.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Equipment Specialist

Invata sa efectuezi reparatii simple si reglaje pentru echipamentele de scufundari. Intelege procedurile de ingrijire si intretinere precum si modul de functionare al echipamentelor scuba.

Nu rata nicio scufundare datorita problemelor minore ce pot sa apara la echipamentul tau de scufundari. Fie ca este vorba de un o-ring care lipseste sau e deteriorat, o taietura in costumul umed sau o bareta rupta, cursul PADI Equipment Specialist te invata cum sa efectuezi reparatii si reglaje simple. Vei invata de asemenea cum functioneaza echipamentul de scufundari, crescandu-ti astfel nivelul de confort. Vei fi mai bine pregatit pentru scufundarile pe care le planifici.

Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in varsta de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Equipment Specialist

Partea teoretica si practica

Vei invata nu doar despre procedurile de ingrijire si intretinere cat si despre recomandarile de transport si depozitare ale echipamentului scuba.
Vei stii cum sa previ sau sa rezolvi problemele obisnuite ce pot sa apara la echipamentele scuba si primiesti sugestii cu privire la configuratia echipamentului.
Poti chiar sa te scufunzi ca sa incerci echipamente noi cu care nu esti obisnuit.

Cum incepi cursul?

Contacteaza-ne pentru inscrierea la curs si pentru a obtine The Encyclopedia of Recreational Diving, folosita in timpul cursului.


Pret:  150  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Equipment Specialist
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Equipment Specialist. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Copiii pot incepe scufundarile la varsta de 8 ani prin programele PADI Bubblemaker si PADI Seal Team.


ABONARE NEWSLETTER

2 + 7 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!