Most of the problems in scuba diving come from ourselves.
JIM CROCKETT, The Why-To of Scuba Diving
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Advanced Open Water Diver

Poti incepe acest curs imediat dupa terminarea cursului Open Water Diver.

Denumirea PADI Advanced Open Water Diver nu presupune sa ai abilitati 'avansate' ci din contra, prin intermediul acestui curs, abilitatile tale practice precum si cunostintele teoretice avanseaza si te transformi intr-un scafandru mai bun.
Acest curs te ajuta sa capeti incredere in abilitatile tale de scafandru prin diferite scufundari de aventura. Incerci diverse specializari pe masura ce castigi experienta sub indrumarea instructorului tau PADI. Inregistrezi in jurnalul de scufundari noi aventuri care iti dezvolta capacitatile scuba pe masura ce desfasori activitati din ce in ce mai distractive si interesante.

Fiecare scufundare de aventura (Adventure Dive) poate sa fie luata in calcul ca o prima scufundare a cursului de specializare corespondent.
Scafandri PADI Junior Open Water in varsta de cel putin 12 ani, sunt pregatiti sa se inscrie la cursul Advanced Open Water Diver. Tinerii scafandri pot de asemenea sa participe la anumite scufundari de aventura.
Daca esti deja brevetat ca Adventure Diver, completand inca doua scufundari de aventura, castigi calificarea Advanced Open Water Diver.
Alege din lunga lista de scufundari de aventura, trei Adventure Dives. Doua scufundari sunt obligatorii - Adancime si Navigatie - iar impreuna cu cele 3 alese de tine vor totaliza 5 scufundari de aventura, scufundari care iti vor asigura certificarea PADI Advanced Open Water Diver.
In timpul scufundarii de adancime vei invata cum sa planifici scufundarile, cum sa tratezi efectele psihologice si provocarile ce apar in timpul scufundarilor mai adanci. Scufundarea dedicata navigatiei subacvatice iti imbunatateste aptitudinile de orientare folosind busola si te invata cum sa navighezi folosind reperele vizuale, de timp sau numarand loviturile labelor. Alte aptitudini si informatii pe care le primesti pot varia in functie de scufundarile de aventura alese de tine.
Pe langa echipamentul de scafandru de baza, ai nevoie in timpul acestui curs de o busola si un cutit. Vei utiliza de asemenea echipamente specifice fiecarei scufundari de aventura. Spre exemplu pentru scufundarea Dry Suit Adventure Dive vei utiliza un costum uscat sau o configuratie sidemount pentru Sidemount Adventure Dive. Iti vom explica tot ceea ce trebuie sa stii despre echipamentul pe care il folosesti si iti vom sugera daca este cazul echipament aditional necesar anumitor scufundari. Spre exemplu la scufundarea de noapte ai nevoie de o lanterna, sau de un liftbag pentru scufundarea Search & Recovery.

Pret:  400  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Advanced Open Water Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Advanced Open Water Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Adancimea maxima la care scafandri recreationali pot sa se scufunde este de 40 de metri.


ABONARE NEWSLETTER

6 + 5 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!