Most of the problems in scuba diving come from ourselves.
JIM CROCKETT, The Why-To of Scuba Diving
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Scuba Diver

   E usor si distractiv sa dai startul aventurilor tale subacvatice.

Ca o subidiviziune a cursului PADI Open Water Diver, cursul PADI Scuba Diver le permite si celor mai ocupati pasionati ai adancurilor sa inceapa aventura vietii lor.

Descopera prin intermediul acestui curs, secretele scufundarilor recreationale, invata din ce elemente este compus si mai ales cum se foloseste echipamentul de scafandru, de ce ne scufundam folosind aer comprimat si nu oxigen, pe scurt, invata abc-ul scufundarilor ce iti deschide calea unei nesfarsite aventuri acvatice.

In timpul celor doua sesiuni de teorie vei aprofunda cunostintele acumulate prin studiu online si vei practica in timpul celor doua scufundari in piscina, toate exercitiile pe care mai apoi le vei demonstra in timpul celor doua scufundari in ape deschise. Cursul este structurat astfel incat sa permita o usoara asimilare a cunostintelor teoretice si practice necesare unui scafandru incepator, durata acestuia fiind de 1..2 saptamani, in functie de progresele pe care fiecare elev le face. Echipamentul SCUBA folosit include elementele care constituie un echipament de baza pentru scufundari si anume: masca si tub snorkel, costum din neopren cu botosi si labe cu bareta(open heel), manusi din neopren atunci cand apa este rece, vesta compensatoare(BCD) pentru reglarea flotabilitatii, regulator de scufundare pentru respiratia in mediul acvatic si centura de lest.

Dupa finalizarea cu succes a sesiunilor de teorie, sesiunilor de practica in piscina si ape deschise si a examenului de tip grila, se emite brevetul PADI Scuba Diver, valabil in orice locatie de scufundari din lume. Posesorul unei certificari PADI Scuba Diver va putea efectua scufundari sub directa supraveghere a unui profesionist PADI, pana la o adancime de cel mult 12m.

In pretul cursului sunt incluse: inchirierea echipamentelor, taxe de acces in locatiile academice sau de scufundare, costuri de transport maritim(barca), materiale video, brevet PADI Scuba Diver in format printat(card). Nu sunt incluse: costuri de transport/cazare sau costuri alimentare, pentru participarea la scufundari sau la sesiunile de teorie.

Varsta minima pentru inscrierea la curs este de 15 ani..

Scufundarile in ape deschise se organizeaza in perioada Mai - Octombrie in locatii de scufundare din Marea Neagra. In lunile iulie si august, scufundarile in ape deschise se organizeaza si in Grecia(Thassos).

Inscrierea la cursul de scafandru PADI Scuba Diver se face completand formularul de mai jos sau telefonic. Pentru detalii suplimentare acceseaza sectiunea Contact.

Pret:  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Scuba Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Scuba Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Copiii pot obtine la varsta de 10 ani brevetul PADI Junior Open Water Diver, ce le permite sa se scufunde pana la adancimea de 12 metri.


ABONARE NEWSLETTER

8 + 5 - 7=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!