Water and air, the two essential fluids on which all life depends, have become global garbage cans.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Sidemount Diver

Configuratia sidemount (buteliile montate pe lateral) ofera mai multa flexibilitate scafandrului si optiuni mai bune de aranjare a echipamentului. Invata despre nenumaratele beneficii ale scufundarii in configuratie sidemount, urmand cursul PADI Sidemount Diver.

Sa utilizezi un echipament in configuratie clasica (cu butelia montata pe spate) nu este o cerinta obligatorie pentru explorarea lumii scufundate. Multi scafandri au descoperit placerea scufundarilor cu buteliile montate in lateral. Utilizarea configuratiei sidemount iti ofera flexibilitate, libertate in miscare si optiuni mai bune de aranjare a echipamentului. In plus, nu trebuie sa cari buteliile grele in spate pana la locul de intrare in apa. Daca suna interesant, ai implinit cel putin varsta de 15 ani si esti brevetat PADI Open Water Diver, te poti inscrie la cursul de specializare PADI Sidemount Diver.

Pe langa lunga lista de beneficii ale scufundarii in configuratie sidemount, in timpul unei scufundari in piscina si a altor trei scufundari in ape deschise, vei invata:
- asamblarea si configurarea corecta a echipamentului sidemount
- reglarea sistemului de lestare si a echipamentului sidemount astfel incat sa fii perfect echilibrat in apa
- gestionarea si schimbul surselor de respirat conform planului
- abordarea si rezolvarea corecta a potentialelor probleme ce pot sa apara in timpul scufundarii cu configuratie sidemount

In timpul acestui curs vei invata sa folosesti echipamentul sidemount format din ham + BC, butelii echipate fiecare cu regulator format din treapta I, treapta II si manometru, dar cu siguranta o sa iti doresti sa folosesti neoprenul, masca, snorkelul si labele tale. Daca nu ai niciun echipament personal, iti punem la dispozitie pe perioada cursului, tot echipamentul de care ai nevoie.
 

Pret:  400  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Sidemount Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Sidemount Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Buteliile de scafandru nu se tin in bataia directa a soarelui! Pentru a impiedica trantirea accidentala, acestea se tin culcate pe nisip sau pamant, preferabil ferite de razele soarelui.


ABONARE NEWSLETTER

9 + 2 - 8=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!