Take only pictures, kill only time, Leave only bubbles
ANONYMOUS
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Underwater Videographer

Surprinde imagini, sunete si dinamica miscarii lumii scufundate ca un cameraman profesionist! Urmeaza regulile de baza si creeaza filme interesante si distractive ce merita vazute mereu.

Filmarile sunt cea mai buna metoda de a partaja peisajele, sunetele, miscarea si dinamica lumii scufundate. Daca vrei sa obtii cele mai bune clipuri si sa inveti cum sa editezi filmarile ca sa le partajezi cu prietenii prin intermediul ScubaEarth sau alte retele sociale, atunci acest curs ti se potriveste. Invata sa creezi filmari subacvatice interesante si distractive care merita vazute mereu si mereu.

Daca esti brevetat PADI (Junior) Open Water Diver in varsta de cel putin 10 ani, te poti inscrie la cursul de specializare PADI Underwater Videographer.

Iti vom explica cum sa alegi si sa ingrijesti echipamentul video subacvatic, fie ca este o camera video dedicata intr-o carcasa etansa sau doar un aparat foto cu capabilitati video.
Vei invata prin acest curs notiuni de baza despre timpii de expunere, focalizare, story line si secventialitate. Dupa scufundare vei invata despre procesul de editare video, cum sa produci un clip prin care sa surprinzi aventurile de scufundare.

De asemenea, prima scufundare a acestui curs de specializare poate fi echivalata cu o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii brevetului Advanced Open Water Diver

In timpul cursului vei utiliza o camera video subacvatica si echipamentul scuba de baza. Pentru editarea materialului filmat in timpul scufundarii iti oferim acces la echipament dedicat acestui scop. Daca nu ai inca echipament personal pentru filmari subacvatice, te putem ajuta atat cu sfaturi privitoare la tipul de camera pe care ar trebui sa o cumperi cat si cu achizitia acesteia. Te asteptam la cursul pentru filmari subacvatice!

Pret:  200  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Underwater Videographer
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Underwater Videographer. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Este recomandat sa notam scufundarile efectuate intr-un carnetel numit Logbook. Astfel putem oricand revedea detaliile scufundarii.


ABONARE NEWSLETTER

4 + 9 - 7=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!