Every time you dive, you hope you'll see something new -- some new species. Sometimes the ocean gives you a gift, sometimes it doesn't.
James Cameron on Earth's Deepest Spot
CURSURI SCUFUNDARI
DESCOPERA SCUFUNDARILE

Ce este Discover Scuba Diving? O introducere rapida si usoara in lumea scufundarilor!
Cu toate ca nu este un curs de scufundari, vei invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a deveni scafandru certificat PADI.

Te-ai intrebat mereu cum ar fi sa respiri sub apa? Vrei sa incerci scufundarile si nu esti inca sigur daca sa incepi cursul Open Water? Programul PADI Discover Scuba Diving (Descupera Scufundarile) este ceea ce trebuie sa urmezi. Fie in piscina sau direct in mare, poti incerca scufundarile recreationale pentru a decide daca esti pregatit pentru explorarea lumii scufundate.

Pentru inscrierea la aceasta activitate trebuie sa ai cel putin 10 ani. Cu toate ca nu este necesara experienta anterioara in scufundari, trebuie sa fi intr-o stare fizica si psihica buna.
Vei invata alaturi de noi care sunt regulile de baza in scufundari si ti se va explica cum se foloseste echipamentul SCUBA. Vei exersa respiratia cu ajutorul regulatorului de scufundare atat la suprafta cat si in apa cu adancime mica pentru ca mai apoi sa incepi adevarata aventura. Prin masca de scafandru (pe care vei invata sa o folosesti inainte de a intra in apa) vei vedea minunata lumea ce se ascunde sub suprafata apei, te vei lasa incantat de pestii ce inoata in jurul tau sau de gratiosii caluti de mare (seahorses) ce se lasa admirati pe formatiunile stancoase acoperite abundent cu vegetatie marina. Fotograful care te insoteste va surprinde cele mai bune momente din timpul incursiunii si vei putea accesa dupa scufundare, in mod gratuit, fotografiile in format digital. Pe tot parcursul scufundarii vei fi insotit de un profesionist in scufundari, care se va asigura permanent ca esti in siguranta si ca nu ratezi niciunul dintre punctele de atractie ce merita vizitate. Deja fascinat de ceea ce vezi in apa, plutind prin apa precum un astronaut in cosmos, nici nu o sa iti dai seama cum a trecut timpul si scufundarea se incheie, imprimandu-ti in minte dorinta de a reveni. Te asteptam la curs!


Pret:  75  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


DESCOPERA SCUFUNDARILE
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari DESCOPERA SCUFUNDARILE. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Primul brevet de scafandru care iti permite sa te scufunzi pana la adancimea de 18 metri, il poti obtine in doar 4 zie.


ABONARE NEWSLETTER

6 + 7 - 3=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!