The risks of diving even to shallow depths on compressed air are substantial. Scuba training programmes are there for a purpose.
STAFF WRITER, Crowdfunded Diving Kits Are Condemned As Dangerous
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Seal Team

PADI Seal Team ne invata responsabilitatea si respesctul pentru mediul acvatic. Se adreseaza celor mai tineri scufundatori care sunt in cautarea unei activitati distractive si totodata plina de aventura. Activitatile se desfasoara in piscina la adancimi mici si foarte mici, participantii executand ''misiuni'' fascinante adaptate varstei lor. Pe langa actiune si distractie, participantii au ocazia sa interactioneze cu copii de varste apropiate, sa socializeze, sa lege prietenii.
Misiunile AquaMissions executate de cei mici includ: navigatie subacvatica, exercitii de flotabilitate, protectia mediului, scufundari la epave.. si multe altele, una mai interesanta decat cealalta.

Programul PADI Seal Team este impartit in doua parti.
Prima parte, AquaMissions 1 - 5, le permite celor mici sa deprinda abilitatile de baza in scufundari: Respiratia cu ajutorul regulatorului SCUBA, Curatarea mastii inundate, recuperarea regulatorului si experimentarea senzatiei de imponderabilitate prin plimbarile in piscina. Fiecare sesiune dureaza aproximativ o ora. La finalizarea celor 5 misiuni, participantii sunt recunoscuti ca Membri PADI Seal Team. De asemenea, experienta acumulata in cadrul acestui program, poate sa fie luata in considerare pentru inscrierea la cursul Junior Open Water Diver atunci cand participantul implineste varsta minima necesara pentru participare.
Partea a doua, 10 AquaMissions, include aventuri precum identificarea vietatilor marine, cautare si recuperare sau skin diving. Dupa executarea acestor misiuni, participantii devin Membri PADI Master Seal Team, alaturandu-se astfel grupului de elita al tinerilor scafandri.
Pentru participarea la acest program, nu este necesara experienta anterioara dar copilul trebuie sa se simta confortabil in apa.

Conditii de participare
Varsta minima: 8 ani
Este necesar acordul parintilor!PADI Seal Team
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Seal Team. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


In doar 4 zile poti obtine brevetul de scafandru, participand la un curs de scufundari pentru incepatori - PADI Open Water Diver.


ABONARE NEWSLETTER

1 + 8 - 6=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!