People protect what they love.
Captain Jacques-Yves Cousteau
CURSURI SCUFUNDARI
PADI Wreck Diver

Explorarea vapoarelor, avioanelor sau chiar a masinilor scufundate este fascinanta si in general e strans legata de viata acvatica. Fiecare scufundare la epava ofera sansa unei noi descoperiri.
Fie ca au fost scufundate intentionat ca sa formeze un recif artificial, sau au ajuns pe fundul marilor si oceanelor ca urmare a unui accident, epavele sunt fascinante ferestre catre trecut.
Daca ai implinit 15 ani si ai deja o certificare PADI Adventure Diver sau superioara, te poti inscrie la cursul de specializare Wreck Diver.

Sunt multe tipuri de epave, unele sunt protejate prin lege datorita importantei istorice si/sau culturale. Pregatirea ta incepe printr-o sesiune de teorie in care vei invata printe multe altele si care sunt regulile unei scufundari la epava. In timpul sesiunii de teorie si a celor patru scufundari vei invata:
 - Reguli de siguranta privind navigarea si explorarea epavelor.
 - Survolarea unei epave.
 - Folosirea liniilor de penetrare si a reel-ului pentru ghidare.
 - Tehnici de evitare a ridicarii nisipului sau deranjarea mediului.

De asemenea, prima scufundare a cursului de specializare PADI Wreck Diver poate fi echivalata ca o Adventure Dive pentru obtinerea certificarii Advanced Open Water Diver.

In timpul acestui curs vei folosi echipamentul scuba de baza, plus o lanterna pentru spatiile intunecate, o tablita de comunicare si o busola, si un fir ghid si un reel pentru a practica penetrarea epavei. In functie de temperatura apei iti vom recomanda echipament suplimentar pentru o mai buna protectie termica. Astfel, pentru ape mai reci de 16 grade vei utiliza un costum mai gros sau daca esti brevetat Dry Suit Diver vei utiliza un costum uscat.
 

Pret:  300  EURO  
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


PADI Wreck Diver
FORMULAR DE INSCRIERE


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru cursul de scufundari PADI Wreck Diver. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile scuba. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.
Stiai ca...?


Daca planifici sa faci o scufundare de noapte, este recomandat ca aceasta sa inceapa la apusul soarelui.


ABONARE NEWSLETTER

1 + 5 - 2=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!