The point of SCUBA diving is not to focus on yourself; it's to focus on the beauty of the underwater world. There's nothing to accomplish on dives.
VANESSA VITRI, Mystic SCUBA: My Adventures Diving Into Enlightenment
SCUFUNDARI SIMULATE

  Scufundarile simultate sunt "scufundari" efectuate in camera hiperbar sub stricta supraveghere a personalului tehnic specializat in medicina hiperbara. Practicantii scufundarilor recreationale sunt indemnati sa efectueze vizita medicala anuala intr-un centru de medicina hiperbara, acesta fiind singurul tip de unitate medicala competenta sa testeze scafandri si sa emita certificate medicale valide din punctul de vedere al expunerii la presiune.
In cadrul vizitei medicale, pe langa testele de evaluare a starii de sanatate specifice, se efectueaza si o scufundare simulata in camera hiperbar. Scufundarea simulata presupune presurizarea mediului ambiant pana la o presiune echivalenta adancimii de 50 de m. in apa.

Organizam anual, in luna decembrie, o scufundare simulata la camera hiperbar din Constanta. Pentru rezervarea unui loc in cadrul acestei activitati apelati: 0740.062.738 sau folositi formularul de contact. Numarul de locuri disponibile este limitat, capacitatea camerei hiperbar fiind de 12 persoane! Costul participarii este de 400 de lei + costuri de transport pentru doritorii din alte localitati.


Pret:  100  EURO
* Toate taxele incluse.
** Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.


SCUFUNDARI SIMULATE
FORMULAR DE CONTACT


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru SCUFUNDARI SIMULATE. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile SCUBA. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.


ABONARE NEWSLETTER

1 + 4 - 1=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!