No aquarium, no tank in a marine land, however spacious it may be, can begin to duplicate the conditions of the sea. And no dolphin who inhabits one of those aquariums or one of those marine lands can be considered normal.
Captain Jacques-Yves Cousteau
SCUFUNDARI DIN BARCA

Toate scufundarile organizate de WeDive, se fac cu lansare din barca si in compania unui ghid de scufundare profesionist.

Astfel, beneficiati de usurinta la intrarea in apa, iar la iesire asistentii nostri sunt langa dumneavoastra pentru a va ajuta. Povara echipamentului SCUBA pe care alte centre de diving va obliga sa o purtati pe uscat, dispare in totalitate alaturi de noi. Va oferim scufundari recreationale, scufundari de placere in adevaratul sens al cuvantului, singura dumneavoastra responsabilitate fiind sa va bucurati de frumusetile scufundate, sa va perfectionati abilitatile de scufundare si sa va relaxati in timpul de odihna dintre scufundari.Cu o lungime de 7m si o latime de 2.5m barca WeDive ofera toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor de scufundare, pentru un numar de 6 scafandri, si 2 ghizi. Printre facilitatile oferite regasim: conexiune WiFi gratuita, sistem audio, toaleta si dus, cafea/ceai/apa gratuit.
Intrarea in apa se face fara efort, barca ancorand in punctele de scufundare. Alaturi de noi dispare efortul transportarii echipamentului pana la punctul de intrare. E simplu, usor si distractiv sa te scufunzi, sa faci poze si mai apoi sa impartasesti cu prietenii experienta traita.
Operam numai pe baza de programare pentru a ne asigura ca scafandri vor beneficia de o zi de scufundari ideala.
Numarul maxim de scafandri brevetati alocati unui ghid este de 4, cel mai adesea grupurile fiind formate din 3 scafandri pentru fiecare ghid. Siguranta scufundarii este pe primul loc, la bord regasim trusa de prim ajutor si trusa DAN(pentru urgentele ce pot sa apara la scufundari).

Costul unei zi de scufundari difera in functie de tipul si numarul scufundarilor. Puteti opta pentru doua sau trei scufundari/zi din care a treia sa fie de noapte, sau puteti opta pentru doua scufundari la epavele costiere, sau de ce nu 3..4 scufundari/zi pentru fotografie subacvatica
Contactati-ne folosind formularul de mai jos pentru detalii suplimentare.

VA ASTEPTAM!


SCUFUNDARI DIN BARCA
FORMULAR DE CONTACT


Security Code
Trimiterea acestui formular nu creeaza nicio obligatie de plata ci reprezinta interesul dumneavoastra pentru SCUFUNDARI DIN BARCA. Informatiile transmise prin intermediul acestui formular sunt folosite exclusiv pentru furnizarea informatiilor privitoare la serviciile SCUBA. Prin trimiterea formularului acceptati Termenii si Conditiile.


ABONARE NEWSLETTER

4 + 3 - 4=
WEDIVE S.R.L.
CUI: 49762654
Bucuresti, Romania

Cursuri scufundari pentru Copii
Cursuri scufundari pentru incepatori
Cursuri scufundari pentru avansati
Dive PRO
Scufundari la piscina
Scufundari de noapte
Scufundari de adancime
Scufundari la epave
Reparatii regulatoare SCUBA
Service BCD
Reparatii costum scafandru
Verificare butelie scuba
Excursii SCUBA
Sitemap
Copyright 2024 - wedive.ro. All rights reserved!